Noul SUPERFEX de la Farmtech

Farmtech introduce pe piață un model de primă clasă care, pe lângă designul îndrăzneț și convingător de cea mai înaltă calitate, oferă o ușurință în utilizare și o eficiență extraordinară, robustețe dovedită, nivel ridicat de siguranță și o gamă largă de dotări.

Șapte motive pentru care veți iubi noul Superfex:

Bara de tracțiune
Bara de tracțiune universală cu inele de remorcare sau, opțional, cu bilă de remorcare se fixează mereu uniform, simplu și flexibil, respectiv cu reglare pe înălțime – potrivit pentru conexiunea superioară și inferioară a tractorului.

Transmisia
Transmisia complet galvanizată oferă cel mai ridicat nivel de calitate și rigiditate, precum și protecție de durată împotriva coroziunii și deteriorărilor mecanice, prelungind astfel durata de viață a utilajului.

Cadrul
Toate componentele importante ale cadrului sunt proiectate astfel încât să formeze un întreg remarcabil și să reducă impactul asupra mediului înconjurător. Demontarea este, de asemenea, simplă și facilitează curățarea cadrului inferior.

Podeaua transportoare cu racleți
Podeaua transportoare cu racleți este alcătuită dintr-o tablă cu grosimea de 3 mm, acoperită cu un strat metalic Magnelis, care asigură o durată de viață mai mare și o rezistență extraordinară împotriva coroziunii în cele mai dificile condiții de lucru. Tabla este de cel puțin 3 ori mai durabilă decât oțelul galvanizat și mai ușoară, protejează suprafețele plane și denivelate și reduce costurile de întreținere.

Lanțul
Alimentarea rapidă și fiabilă cu material a unității de împrăștiere este asigurată de două lanțuri puternice de 12 x 36 mm ale podelei transportoare cu racleți, prevăzute cu benzi pentru podeaua transportoare și acționate de un motor hidraulic performant. Punctele de lubrifiere de pe transportorul cu lanțuri sunt demontabile și astfel mai ușor de întreținut.

Unitatea de împrăștiere
O unitate de împrăștiere consacrată, dar modernă, verticală sau orizontală. O soluție simplă de montare și demontare a echipamentului de împrăștiere – cu doar două cleme de fixare.

Protecția unității de împrăștiere
Fabricată din poliester ușor, de înaltă calitate, rezistent la murdărie și coroziune. Protecția este ușoară, protejează echipamentul de împrăștiere și asigură siguranță și curățenie în timpul transportului. Patru lămpi de stop LED în partea din spate sporesc vizibilitatea și siguranța.

Gama de modele Superfex va fi disponibilă în variante de la 6 până la 12 tone.

Afla mai multe detalii de la reprezentatii Tehnodiesel.

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003