Mauch Eben - centrul pentru agricultură în zona munților Alpi

Firma Mauch GmbH & Co.KG preia în 1999 o întreprindere tradițională de mașini agricole din Salzburg, în Pongau și înființează noua filială în locația existentă din Niedernfritz în Pongau.

In anul 2004 intreaga intreprindere se muta intr-o locatie noua, care a fost deschisa oficial in acelasi an.

Pe suprafața acoperită de peste 3000m² se realizează într-o poziție avantajoasă din punct de vedere a traficului, la intrarea în localitate dinspre Eben, centrul nou pentru agricultură în zona munților Alpi a firmei Mauch, care unește atelierele, alimentarea cu piese de schimb și zona de expoziție sub același acoperiș. Formarea unei întreprinderi moderne în această regiune a fost foarte apreciată de localnici și în cercul de clienți care a crescut între timp.

Distributia regionala de utilaje agricole se extinde pe intreaga provincie Salzburg pana in regiunea Steiemark in Ennstal.

Sfaturile competente impreuna cu vanzarile de succes, si inclusiv serviciile de calitate pentru clienti ne recomanda ca si parteneri de incredere pentru utilajele agricole.Tractoarele de la Massey Ferguson și Valtra, tractoarele Lindner (doar Pongau), mașinile de la specialiștii în mecanizări montane Reform, aparatele pentru vegetație de la Krone și Fella, precum și accesoriile de tractoare și aparatele pentru tehnica transporturilor, tehnica silvicolă și tehnica mulsului, până la îngrijirea gazonului și spațiilor verzi, inclusiv serviciile de iarnă constituie paleta de produse oferite de noi. O particularitate a magazinului nostru este buna aprovizionare. Aici găsiți de la piese de schimb și accesorii, multe alte produse pentru agricultură și îngrijirea cailor, precum și pentru casă, curte și grădină. Va asteptam sa ne vizitati facand o pauza scurta, la sediul companiei noastre.

 

Mauch GmbH & Co.KG
Niedernfritzerstraße 161
A-5531 Eben/Pg.
T: +43 (0) 6458 7213 0
F: +43 (0) 6458 7213 508
E: eben@mauch.at

 

Spre contact