Cronica firmei

1938
Recumpărarea fierăriei din Aching – deschiderea întreprinderii de fierării și potcovit Aching de către Karl și Maria Mauch

1952
Prima combină de cosit și treierat în zona Braunau. Vânzarea catre clienți în spațiul Aching se petrecea deja din același an. Amplasarea primelor schimbătoare de cale din tehnica agricolă modernă.

1960
Începerea construcției unei întreprinderi moderne de mașini agricole și de camioane, de specialitate, în locația Burgkirchen, de către Karl Mauch senior

1961

Contract/acord semnat cu Perkins si MF.

1962

Punerea în funcțiune a întreprinderii de mașini agricole și camioane specializate cu ateliere contractuale Perkins, precum și cu vânzarea de tractoare MF și de combine de cosit și treierat Claas

1962-66
Extinderea până la 3500m² a terenului întreprinderii: ateliere, hale de depozitare, depozit pneuri, hală reparații pentru combine de cosit și treierat, etc.

1965
Primul radio privat din regiune cu o stație de emisie recepție și cinci aparate de emisie recepție mobile, special amenajate pentru serviciul de recolte cu combine de cosit și treierat

1978

Deschiderea noului atelier pentru camioane Mercedes Benz si acceptara de catre MB Trac si Unimog pentru reparatii si service.

1983
Dipl. Ing. Karl Mauch intra in afacerea parentala a utilajelor agricole, care numara la vremea respectiva pana la 15 angajati.

1985

Comerciantul anului pentru tractoarele MF. Primeste Placa de Argint pentru „Europe Export Dealer of the Year (exportatorul european al anului)“ cu ocazia Smith Field Show din Londra.

1986

Karl Mauch senior preda compania fiului sau si acesta preia raspunderea companiei deja fondata, Mauch GmbH & Co.KG. SAU. Copilarind in firma tatalui sau, d-l. Dipl.Ing. Karl Mauch a preluat mai tarziu raspunderea firmei.

1989-92
Firma Mauch obține reprezentarea generală în Austria pentru „Hoftrac“ respectiv incarcatoarele de curte, pe roti sau telescopice care apartin producatorului german Weidemann.

1996
Mauch preia reprezentarea generală a încărcătoarelor telescopice marca Merlo. Cu această extindere de produse, sunt avizați și clienții din construcții.

1997
Construirea unei noi hale de expoziții în Burgkirchen, cu o suprafață totală de 2200 m²

1999
Firma Mauch GmbH & Co.KG preia o întreprindere tradițională de mașini agricole din Pongau și înființează filala sa din Niedernfritz

2003

Renovarea locatiei din Pongau in 30 septembrie 2003 .

2004
Ceremonia de deschidere a filialei din Pongau cu noul sediu din Eben.

2005

Este infiintata filiala Tehnodiesel in Timisoara, Romania.

2006
Extinderea suprafeței firmei din Burgkirchen și înființarea unui centru de școlarizare, precum și a unei noi hale de depozitare

2008

Firma Mauch sărbătorește cea de-a 70-a aniversare „De la fierărie până în prezent“ – calculat de la începuturile fierăriei din Aching 1938. Acordarea medaliei de argint în economie a Camerei Economice Austria.

2012

Susana Mauch Autenrieth si Philipp Autenrieth s-au alaturat companiei, reprezentand astfel a patra generatie.

Mai 2012

Se implinesc 50 de ani de cand a fost infiintat sediul central al firmei Mauch in Burgkirchen. Astazi compania este intr-o continua crestere, avand un numar de peste 100 de angajati in cele trei locatii : Burgkirchen, Eben, Timisoara/Romania.