Lemken - Din practică pentru practică

Utilajele Lemken sunt recunoscute imediat datorită culorii albastre predominante, dar și datorită modului în care funcționează pe câmp. Implemente pentru cultivarea solului, pentru o pregătire optimă a semănării. Tehnologie de semănare pentru stabilirea unei baze solide, în vederea obținerii unui randament ridicat. Implemente pentru protecția eficientă și optimă a materialului recoltat. Furnizăm utilaje agricole care impresionează nu doar prin inovație, ci și prin diversitate. De asemenea, implementăm soluții personalizate pentru ferme de orice mărime, pentru orice sol, orice piață și orice cerințe. Dezvoltăm aceste soluții într-un dialog constant și strâns cu oamenii care au nevoie de ele: fermierii și contractanții din întreaga lume.

De zeci de ani, renumitele game de pluguri „Diamant” și „Opal” contribuie la îmbunătățirea productivității în cadrul agriculturii progresive. Cu gama „Smaragd”, LEMKEN a îmbunătățit considerabil tehnica cultivării miriștii. În prezent, „Smaragd” este unul dintre cele mai utilizate sisteme de cultivare a solului în Europa.
În ultimii ani, LEMKEN și-a dovedit competența în materie de cultivare primară, delicată a solului, de cultivare versatilă a miriștii, de proceduri eficiente de arat și tehnologie precisă de semănat, printr-un număr mare de inovații lansate cu succes. După ce a preluat în 2005 companiile producătoare de pulverizatoare de câmp Jacoby și RTS, LEMKEN a oferit un program și mai cuprinzător în întregul domeniu al agriculturii profesionale.

Acest principiu de bază ne-a transformat în liderul tehnologic din industria utilajelor agricole. Acest aspect, care stă la baza numărului mare de invenții, acționează ca o forță motrice decisivă pentru activitatea fermierilor și contractanților din întreaga lume.

Află mai multe detalii de la reprezentanți Tehnodiesel.

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003