Două branduri puternice in lupta cu buruienele

Acolo unde se solicita curăţenia spatiilor verzi si terenurilor, sunt prezenţi firma Mauch si parteneri săi de distribuţie împreuna cu producătorul Greentec Spearhead, din 2015.

Clienții din România sunt deserviţi prin intermediul filialei sale, TEHNODIESEL Timișoara sau alți parteneri). Livrarea poate avea loc cu emitere unei facturi externe si din Austria.

Mărcile Greentec și Spearhead sunt specialiştii în tehnologia întreținerii spatiilor verzi și de pășunilor precum și pentru managementul miriștilor . Având în vedere acestea, compania daneză prezintă o gamă largă de unelte de lucru, cu care întreținerea tufelor, gardurilor vii și paravânturilor devine o joacă pentru copii.

Simbioza perfecta

Greentec este un sinonim pentru scule de tăiere de înaltă calitate pentru îngrijirea plantelor de pe marginea drumurilor , gardurilor vii și centurilor de protecție împotriva vântului, dar si pentru suporturi de unelte și de cadre pentru unelte, care nu sunt potrivite numai pentru o varietate de vehicule de transport și încarcatoare, ci si perfecte pentru GreenTec Multiträger HXF sau gama de produse de la Spearhead. În afară de trimmere pentru gardurile  vii, foarfece pentru gardurile  vii și ferăstraie de tăiere a crengilor sortimentul GreenTec include si  capete pentru  maşina de tăiat vreascuri, freze cu talpa si tăietor de canturi.

O completare optima pentru GreenTec  este Spearhead, care oferă o tehnologie sofisticată pentru profesioniști de la contractori la municipalități, întreprinderi, aeroporturi și unităţi militare. Gama de produse ajunge la maşini expuse, maşini pentru tufişuri, la maşini pentru curăţat pavajul și greble circulare și cuţite  cu tăiere hidraulica.

Persoane de contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003