Profesionistul german pentru accesorii de lucru

De peste 50 ani, firma Bressel & Lade fabrică atașamente. Acestea se produc la fața locului în Germania, în funcție de comandă. Astfel, ideile și dorințele clienților pot să intre în procesul de producție. La fel de mare este și lățimea benzii de aparate livrabile, care sunt produse gata de montat pe aproape toate utilajele folosite în agricultură (chiar și pentru tractoare, montate la partea din față și din spate).

În paleta de produse sunt incluse, printre altele, următoarele instrumente: cupe de – pamant, materiale usoare, materiale grele, basculante peste oblon, smulgere, muscare si apucare, furci simple si furci cu inchidere hidraulica Kroko, furci pentru paleti, dispozitive pentru golirea containerelor, accesorii pentru cartofi si sfecla, lame de impins, nacele de lucru, clesti de taiat din siloz pana la 2,9 m³, gredere cu prindere spate la tractor, adaptoare de orice fel, precum si piese de schimb ca: tepuse, bucse, suporti pentru tepuse, lame de uzura, dinti, cutite, furci, cilindrii hidraulici si furtune.

Din paleta de produse apartin:

Din paleta de produse voluminoasă și multiplă de instrumente Bressel und Lade se găsește accesoriul de lucru potrivit pentru orice fel de utilaj, fie el încărcător frontal, de teren sau telescopic sau tractor de la majoritatea fabricanților. Accesoriile de lucru se pot livra gata de montat, cu elementele de preluare corespunzătoare pentru vehiculul portant, precum și în cazul aparatelor cu funcții hidraulice, alături de furtunurile hidraulice și cuplajele hidraulice corespunzătoare.

Cleștii de tăiere a materialului din siloz, Bressel und Lade  sunt aparate de lucru apreciate de 1000 ori, pentru preluarea rațională a silozului de porumb si ierboase. Modul constructiv stabil, precum și tehnica bine dezvoltată corespunde chiar și celor mai pretențioase cerințe. Livrarea se face cu dispozitive de preluare sudate, potrivite pentru aproape toate încărcătoarele frontale, de teren și telescopice, precum și pentru stivuitoare.

Avantajele esențiale ale cleștilor Bressel und Lade sunt:

  • Cuțite care NU trebuie șlefuite
  • Începând cu A 178 există clești cu și fără lamă mediană, ceea ce ușurează cleștele cu cca. 100 kg. Cleștele cu lamă mediană se va folosi doar atunci când se încarcă un vehicul amestecător de furaje.
  • Cleștele nu are pierderi nici chiar la porumb, datorită cuțitelor mai puternice, tăind deosebit de frumos.
  • Cu un repartizor de cantități de 90 l, serie, începând de la mărimea A157 cleștii sunt potriviți chiar și pentru tractoarele noi cu putere hidraulică mare și pot tăia fără nici un fel de probleme chiar și baloții din siloz.
  • Cleștii există și cu o deschidere de 1,3 m și de 2,5 mp pentru prelevarea din silozul mobil de până la 2 m, fără aparat de ridicat și pentru tăierea baloților rotunzi.
  • Noutăți în domeniu: Cleștele de siloz tipul C cu o deschidere de cca. 1,2 m, care poate tăia și un balot complet din siloz.
Persoane de contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003