Haybuster - O tradiție a inovației din 1966

Compania Haybuster a fost înființată în 1966, aflându-se inițial în Minot, Dakota de Nord. Fondatorul companiei, Joe Anderson a fost un fermier care a recunoscut avantajele măcinării fânului pentru cirezile sale de vite. Cu toate acestea, utilajele de mărunțit disponibile în acel moment erau prea mari și prea costisitoare pentru ca un fermier obișnuit să și le permită. Viziunea lui Joe a fost construirea unui utilaj de tocat cu cuvă, care se potrivea mai bine utilizărilor din agricultură, înființând astfel compania J&J Manufacturing, ce a fost denumită ulterior HAYBUSTER MANUFACTURING COMPANY. La începutul anilor 1970, HAYBUSTER a fost mutată într-o unitate mai mare din Jamestown, Dakota de Nord (în prezent având 46 acri și 206 500 sq ft suprafață acoperită), unde a fost pus un accent mai mare pe extinderea gamei de produse a companiei. În acest timp, au fost dezvoltate echipamente suplimentare pentru procesarea și manipularea fânului. În plus, HAYBUSTER a dezvoltat alte produse agricole, inclusiv semănători „no-till” (fără prelucrarea solului), cultivatoare de adâncime și echipamente de colectare a pietrelor.

La sfârșitul anilor 1980, HAYBUSTER și-a concentrat expertiza inovatoare spre dezvoltarea unei linii de utilaje agricole, pe măsură ce a apărut nevoia de reciclare și compostare și a crescut cererea de utilaje de tocat cu cuvă. Astfel, cu o experiență de peste treizeci de ani în fabricarea utilajelor de tocat cu cuvă, HAYBUSTER s-a extins pe piața utilajelor agricole datorită cerințelor sale mai riguroase și mai exigente în materie de produse. În prezent, linia de utilaje agricole (Haybuster) include o gamă completă de utilaje heavy duty de tocat cu cuvă și utilaje de tocat orizontal, de la utilaje de tocat cu cuvă de aproape 3 m și 325 cp, până cele de aproape 4 m și 860 cp cu încărcător cu graifăr și a introdus un nou model; utilajul de tocat orizontal 9564 de 950 cp. De asemenea, pune la dispoziția clienților o multitudine de opțiuni personalizate, pentru a satisface cerințele unice ale acestora.

În prezent, Haybuster este un producător de echipamente respectat pe piața internațională, oferind produse cu reputație în materie de durabilitate și construite pentru a depăși așteptările pieței cu privire la raportul calitate/preț. Aceste echipamente de calitate oferă operatorilor extrem de activi ai prezentului metode noi și mai eficiente din punct de vedere al costurilor, pentru îndeplinirea multor funcții variate.

Află mai multe detalii de la reprezentanții TEHNODIESEL.

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003