Utilajele exclusiviste Bonino în lumea întreagă

Totul a început în 1946, când Antonio Bonino s-a hotărât să înființeze un atelier de reparații și vânzări de utilaje agricole într-un orășel din provincia Cuneo.
În scurt timp, micul atelier s-a dezvoltat și, datorită abilităților antreprenoriale și tehnice ale lui Antonio, s-a transformat într-o companie de producție.
Aspirația fondatorului era să proiecteze și să construiască utilaje cu un concept nou, adaptate nevoilor unei agriculturi ce înregistra un ritm rapid de evoluție.
La începutul anilor ’70 a fost proiectată prima mașină de tuns iarba autopropulsată și au fost introduse mai multe utilaje pentru sectorul zootehnic, caracterizate prin personalizări multiple, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei companii-client în parte.

Dezvoltarea constantă a companiei Bonino se bazează pe o tradiție familială solidă, pe tehnologii inovatoare și pe capacitatea de a adapta fiecare utilaj la nevoile specifice ale clienților: aceste caracteristici ne-au permis, de asemenea, să proiectăm și să producem utilaje speciale, super personalizate pentru colectarea ierburilor aromatice.
Vârful de lance în acest sector este noul utilaj de recoltat lavandă.
În momentul de față, utilajele Bonino sunt prezente în peste treizeci de țări din lumea întreagă, în Europa, Australia și America.

Utilajele Bonino sunt ideale pentru a asigura iarbă proaspătă pentru hrana vacilor, dietă cunoscută ca fiind de calitate mai mare, ce se traduce prin producție de lapte și carne de înaltă calitate.

Laptele va fi bogat în CLA (acid linoleic conjugat cu antioxidanți și proprietăți anticancer), care oferă multe beneficii pentru sănătate. Hrănirea vacilor cu iarbă proaspătă contribuie la reducerea costurilor furajelor, creșterea producției de lapte și mărirea profitului.

Află mai multe detalii de la reprezentanții Tehnodiesel.

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003