Remorci tehnologice pentru orice domeniu

Kongskilde Agriculture, parte a grupului CNH Industrial începând cu anul 2016, este o companie multinaţională al cărei principal obiect de activitate este producerea de utilaje agricole invatoare de cea mai înaltă calitate.

Având peste 70 de ani de experienţă, Kongskilde produce şi inovează o gamă largă de utilaje, fiind unul dintre liderii de piaăţ în oferirea de tehnologii destinate agriculturii, oferind soluții pentru lucrările agricole aplicabile sectoarelor de prelucrare, cultivare și însămânțare a solului, cât și sectoarelor dedicate furajelor sub diferite branduri, incluzând Kongskilde, Överum si JF.

Kongskilde Agriculture deţine mai multe fabrici pe teritoriul Europei, una dintre acestea, fabrica Överum, având o istorie de peste 300 de ani de activitate şi peste 170 de când dezvoltă, inovează şi produce utilaje destiante sectorului agricol.

Sunt disponibile remorci tehnologice cu 1 șnec, 2 șnecuri sau 3 șnecuri.

Remorci tehnologice cu 1 șnec:

Cu ajutorul remorcii tehnologice Kongskilde tip VM 1 pot fi hrănite aproximativ 55 – 100 de vaci de lapte pe zi. Varianta VM 1 poate toca toate tipurile de baloți – baloți rotunzi precum și baloți paralelipipedici din paie, fân sau furaje. Paiele tocate sunt amestecate rapid și eficient cu alte tipuri de furaje.

Remorci tehnologice cu 2 șnecuri:

Modelul VM-2, o remorcă tehnologică cu 2 șnecuri, asigură amestecarea cuprinzătoare și eficientă cu ajutorul orificiilor laterale (1 – 5). La fel ca celelalte remorci tehnologice Kongskilde, modelul VM-2 poate fi adaptat pentru o gamă largă de cerințe. De exemplu, capacitatea mare de descărcare poate fi atinsă prin intermediul celor două orificii de pe o singură latură. Materialul alimentat poate fi amestecat prin intermediul unui elevator montat în partea din spate și încărcat într-o altă remorcă pentru a fi transportat către altă locație. Varianta VM 2 poate toca toate tipurile de baloți – baloți rotunzi precum și baloți paralelipipedici din paie, fân sau furaje. Paiele tocate sunt amestecate rapid și eficient cu alte tipuri de furaje.

Remorci tehnologice cu 3 șnecuri:

Modelul VM-3, o remorcă tehnologică cu 3 șnecuri, are dimensiuni mai mari și asigură o performanță sporită datorită celor până la 5 orificii laterale. Furajele necesare pentru până la 350 de vaci poate fi amestecat și distribuit într-un singur proces. Avantajele principale includ: durată minimă a procesului, uzură minimă a dispozitivului și lucrări reduse de întreținere. Modelul VM 3 poate toca toate tipurile de baloți – baloți rotunzi precum și baloți paralelipipedici. Paiele tocate sunt amestecate rapid și eficient cu alte tipuri de furaje.

Află mai multe detalii de la reprezentanții Tehnodiesel.

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003