Seppi este partenerul tau pentru tehnologia de mărunțire profesionala – Utilaje de tocat pentru toti! Agricultura, silvicultura, servicii comunale și construcții. Fondată în 1939 de către Max Seppi, compania sudtiroleză SEPPI M. este acum unul dintre cei mai importanti furnizori de tocătoare – si asta la nivel mondial. Ca pionier, SEPPI M. este specializată în producția tehnologiei de tocare de 45 de ani.

Mulți ani de experiență, împreună cu o cercetare neobosita dupa tehnologii din ce în ce mai avansate și materiale rezistente, oferă calitatea înaltă a tocătoarelor de la SEPPI M., care muncesc din greu și sigur, chiar și în condiții extreme de lucru.

Astăzi utilajele de la SEPPI si-au dovedit calitatea în mai mult de 70 de țări din întreaga lume. Gama de produse include peste 70 de modele, fiecare disponibil în diferite lățimi de lucru și cu o gamă largă de echipamente la alegere. Practic, gama de produse este împărțita în două segmente: 1) Utilaje de tocat și accesorii pentru întreținerea agricola și grădină; 2) Tocatoare pentru paduri si freze forestiere. Cea mai mare satisfacție in ultimii 75 de ani sunt clienții mulțumiți, care beneficiază în mare măsură de utilajele SEPPI de mai mulți ani – să continue să se concentreze asupra motivației constante de înaltă calitate!

Caracterul predominat al companiei este cel de familie, care este condusă în prezent de a treia generație. Descoperiți mai multe beneficii ale SEPPI Mulcher!

Sunteti la locul potrivit!

Seppi M. oferă utilaje pentru agricultură profesionala, pentru întreținerea spațiilor verzi și pentru lucrări forestiere. Produsele Seppi M. sunt distribuite printr-o rețea de parteneri din întreaga lume. Aceștia oferă consiliere competentă și servicii pentru clienți la fața locului.
Clienții din România sunt deserviţi prin intermediul filialei noastre din Timișoara si Cluj, TEHNODIESEL.

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003