Farmtech - Remorci de cereale si de imprastiat gunoi - de încredere pentru întreprinderile familiale

Din anul 2015 Mauch și partenerii săi din Austria au relaţii de  distribuţie cu producătorul sloven Farmtech si anume pentru Austria Superioară și Salzburg.  Clienții din România sunt deserviţi prin intermediul filialei sale, TEHNODIESEL Timișoara sau alți parteneri. Livrarea poate avea loc cu emitere unei facturi externe si din Austria.

 Farmtech: remorci basculante și pentru împrăștiat -de încredere pentru întreprinderile mici și mari!

 Farmtech oferă pe lângă o tehnologie de mare, echipamente de transport robuste și rentabile pentru pretenţii „normale“ pentru asociaţii familiale mici și mijlocii.

Contrar tendinței generale de a alinia gama de produse exclusiv la tehnologiile de transport tot mai mari și mai eficiente, Farmtech,  specialistul in remorci,  va configura si in viitor seria sa de modele de bază model special nevoilor întreprinderilor familiale clasice.

Specialistul in utilaje agricole prezinta, de exemplu, în segmentul basculanta cu un singur ax cu trei direcţii basculante EDK 500, 650 și 800, basculanta clasica cu două axe, cu trei direcţii basculante ZDK 800 și tandem cu trei direcţii basculante TDK 800. Managerul de produs explică strategia: „Noi oferim vehicule moderne la prețuri accesibile, care acoperă exact necesitatile  unei ferme cu o dimensiune medie pentru mai multe regiuni. „

Pentru fermele in expansiune și mai mari, Farmtech are în program în plus patru basculante cu două axe cu trei direcţii basculante mai mari, cu greutăți totale admisibile intre 11 si 18 tone, cinci tandemuri cu trei direcţii basculante, cu o greutate intre nouă și 20 de tone și trei basculante cu trei axe cu trei direcţii basculante cu o greutate totala 24 de tone.

În cazul distribuitoarelor de îngrăşământ natural sunt disponibile pentru afacerile de familie modele Superfex 600, 700 și 800. Întreprinderile mai mare ar putea folosi seria Superfex de zece sau douăsprezece de tone. Mai mult decât atât Farmtech este unul dintre puținii producători, care continuă să ofere seria Minifex distribuitorul special pentru munte, cu lăţime mare a benzii largă și un model de construcție extrem de jos. Utilajele de împrăștiat gunoi de grajd și compost, care sa fie adecvate pentru pante, trebuie să aibă  o greutate extrem de redusă, un concept de axe de înaltă calitate și un centru de greutate foarte jos. Aceste cerințe sunt acoperite de utilajele de împrăștiat standard.

Persoane de contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003