MASSEY FERGUSON 4160 RB V XTRA

LANSĂM CAMPANIA PENTRU PRESA DE BALOȚI ROTUNZI MASSEY FERGUSON 4160 RB V XTRA CU CAMERĂ VARIABILĂ – BUCURAȚI-VĂ DE O CALITATE PREMIUM LA UN PREȚ ACCESIBIL!

Când auziți Massey Ferguson, nu vă gândiți doar la tractoarele sau combinele de recoltat de calitate superioară, ci și la presele de baloți rotunzi! Acestea asigură aceleași valori ca și utilajele tradiționale MF: echipamente ușor de utilizat, foarte eficiente și bine construite pentru operațiunile de succes ale fermei dumneavoastră. Acum, presele de balotat pentru baloți rotunzi MF RB 4160 V Xtra au devenit și mai accesibile, deoarece Austro Diesel a lansat campania pentru sezonul 2021.

Presa pentru baloți rotunzi MF RB 4160 V Xtra cu cameră variabilă își demonstrează excelența chiar și prin sistemul pick-up. Modelul prezentat în cadrul campaniei are o unitate pick-up de 2,25 m cu dinți dispuși pe 5 rânduri ca echipament standard! Acesta este un detaliu mic, dar important, deoarece majoritatea celorlalte mărci oferă ca dotare standard doar patru rânduri de dinți pentru sistemul pick-up. Avantajul asigurat de Massey Ferguson este reprezentat aici de o gardă la sol mai uniformă.

Pentru gama de prese de balotat MF sunt disponibile 13, 17 și 25 de cuțite – toate acestea putând fi controlate din cabină. Pentru cele două versiuni de sisteme de tăiere de mari dimensiuni, cuțitele pot fi oprite la nivel de secțiune într-un raport de acționare 0-8-9-17 și 0-12-13-25. Acest lucru vă oferă o versatilitate extremă și vă permite să vă adaptați la numeroasele provocări impuse de mediul și diferite recolte. Din nou un detaliu mic, dar important: presele pentru baloți rotunzi MF dispun de cele mai lungi cuțite de pe piață.

Caracteristica unică a presei pentru baloți rotunzi MF RB 4160 V Xtra este unitatea Hydroflex Control. Aceasta previne blocarea materialului cu ajutorul unui sistem în doi pași foarte inteligent. Partea frontală a podelei cu sistem de coborâre este echipată cu un arc mecanic. Arcurile de amortizare ajută la depășirea blocajelor mai mici. Partea din spate a podelei este echipată cu două brațe hidraulice care se pot deplasa în sus și înapoi, din cabină, pe o rază lungă de 50 cm. Acest lucru ajută la depășirea celor mai dificile blocaje și vârfuri de sarcină. Coborâți pur și simplu partea din spate a podelei, permiteți rotorilor să taie materialul și retractați podeaua – toate aceste acțiuni putând fi realizate din cabină. Simplu, eficient și continuați să lucrați.

Inima presei de balotat este camera variabilă, care poate produce baloți cu diametrul de 90-160 cm. Sistemul de Presiune Constantă (CPS) asigură una dintre cele mai bune forme și densități ale baloților de pe piață. Presele de balotat MF RB 4160 V Xtra sunt echipate cu 4 benzi cu durabilitate sporită: la cea mai mare capacitate se utilizează doar 20% din punctul lor de rupere/tensionare. De asemenea, acestea asigură o durată mare de viață și calitate premium a lucrărilor.

Sistemul de înfășurare Varionet asigură cea mai bună fixare a baloților, existând un spațiu suficient pentru 3 role de plasă. Acest lucru înseamnă că puteți lucra neîncetat, fără a fi nevoie să realimentați. Rampa de evacuare a baloților este, de asemenea, un echipament oferit standard pentru modelul campaniei.

Presa de balotat oferă un terminal cu afișaj color, foarte simplu de utilizat și informativ. Include funcții precum setarea densității baloților în zece pași, mișcările cuțitelor, presetarea materialului (paie, furaje, fân) sau chiar afișarea continuă a formării balotului. Terminalul emite un semnal sonor de avertizare odată cu atingerea dimensiunii țintă.

Presa de balotat este echipată cu soluții inovatoare și inteligente, dar nu și-a uitat scopul inițial: o presă de balotat cu cameră variabilă premium, bine construită, de mare capacitate, anvelope robuste și cadru foarte rigid pentru a vă oferi cele mai bune rezultate de balotare. Acum, cu prețuri de campanie foarte atrăgătoare!

Alegeți un produs MF de calitate premium pentru nevoile dumneavoastră și profitați acum de un preț avantajos!
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003