«« alle Referenzen

ProducatorGazon, Luna

SC ProducatorGazon SRL are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea rulourilor de gazon natural. Campul de productie se afla in localitatea Luna, langa Campia Turzii, la aproximativ aceeasi distanta de unele dintre cele mai mari orase din zona: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Alba Iulia.

Personal calificat si utilaje profesionale pentru producerea de rulouri de gazon natural, amenajarea spatiilor verzi, cum ar fi parcuri, gradini private si terenuri de sport, realizarea sistemelor de irigatii adaptate in functie de suprafata si buget.

De mai bine de 1 an, incarcatorul Weidemann 2070 LP este un ajutor de nadejde pentru producatorgazon.ro.
Intr-o scurta vizita, gazonul cu aspect impecabil, des si de culoare verde intens, ne-a bucurat privirea, oferindu-ne acea senzatie aparte, de liniste.

Rulourile de gazon natural produse la ferma din Luna, Cluj provin din seminte certificate EU si aclimatizate in Romania.

“Daca v-ati decis sa va amenajati gradina intr-un mod placut care sa va bucure atat vizual cat si practic, cu un aspect unitar, bine definit, uniform, iar ca si solutie pentru realizarea acesteia ati optat pentru montarea unui gazon rulou des si matur, va trebui sa aveti in vedere cativa pasi pe care trebuie sa-i realizati inainte de plasarea comenzii pentru gazonul rulou la ferma noastra de productie.

Este bine de stiut ca ruloul de gazon se poate monta in orice perioada a anului, chiar si iarna daca vremea este blanda sau daca suprafata pe care se doreste a se monta rulou de gazon a fost pregatita inaintea inghetarii acesteia. Ruloul de gazon se poate monta chiar si pe un sol inghetat, cu conditia ca acesta sa fie tinut sub o copertina sau in masina de transport inainte de montajul acestuia, pentru ca rolele sa fie dezghetate sa sa nu se rupa la manipulare.

Daca montarea gazonului se face primavara, vara sau toamna, la sosirea gazonului rulou la proprietatea dumneavoastra este foarte importanta depozitarea acestuia, recomandat cat mai aproape de zona care urmeaza a fi amenajata. Astfel veti scurta timpul de montare care se incearca a fi demarata imediat dupa livrarea gazonului. Daca montarea gazonului este amanata din diverse motive, incercati sa protejati gazonul rulou depozitandu-l intr-o zona umbrita sau acoperit cu o copertina, patura sau cu un carton.

Este important sa aveti terenul pregatit si sa plasati comanda pentru livrarea gazonului doar cand ati finalizat toate etapele pregatirii acestuia.

Primavara cand temperaturile sunt sub 10 grade Celsius gazonul poate sta rulat fara a fi afectat de lipsa fotosintezei pana la 48 de ore. Cand vremea se mai incalzeste la inceput de vara sau la sfarsit de an toamna cand temperaturile se incadreaza intre 10-18 grade si gazonul este depozitat corespunzator, aveti maxim 24 ore de la recoltarea gazonului, timp care gazonul poate sa stea rulat fara sa fie afectat de lipsa luminii, incercand sa-l montati cat de repede puteti.

Vara, cand temperaturile trec de 25 de grade, recomandam instalarea imediata a rulourilor de gazon.“

Tehnica de montare a gazonului nu este foarte dificila dar ProducatorGazon va recomanda sa aveti grija sa nu incalecati/suprapuneti rolele una peste alta iar doua role alaturate trebuie stranse bine una in cealalalta.

Iarba verde de acasa o gasesti aici: https://producatorgazon.ro/

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003