Mauch preia distribuția generală în Austria și România pentru utilajele de prelucrare a solului, marca TREFFLER, pionierul în agricultura ecologică

Companiile Treffler și Mauch își încep colaborarea cu mult entuziasm. Cele două au o poveste de succes foarte asemănătoare – deoarece, în calitate de companii aflate în dezvoltare, administrate de familii, pun încă accentul pe relații competente și personale cu clienții.

Pe lângă faptul că tehnologia este în continuă schimbare, pentru a asigura sustenabilitatea și protecția mediului este necesară o gamă tot mai mare de procese specifice utilajelor care să conserve resursele. Companiile Treffler și Mauch sunt sigure de acest lucru. Tocmai acest interes comun pentru tehnologia inovatoare și sustenabilă constituie fundamentul unei colaborări promițătoare.

Vânzările generale pentru Austria și România vor începe cu expoziția internă Mauch. Aceasta va avea loc în perioada 27 februarie – 1 martie 2020, la sediul central din Burgkirchen. Așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm un extras din portofoliul companiei Treffler la această expoziție, iar specialiștii de produse Treffler și Mauch vă vor sta la dispoziție, pentru a răspunde la orice întrebare.

Grapa cu dinți de precizie TREFFLER

Gama de utilaje dezvoltate împreună cu fermierii care fac agricultură ecologică include grapa cu dinți de precizie TREFFLER, care lucrează independent de rând, care stabilește standarde în materie de calitate a lucrărilor. Presiunea presetată a dinților rămâne aceeași indiferent de poziția acestora. Dinții sunt stabili lateral. Agricultorul beneficiază de rezultate optime ale activității sale, chiar și pe terenuri neuniforme sau culturi pe zone tampon.

 Cultivatorul de precizie Treffler

Cultivatorul de precizie Treffler stabilește, de asemenea, standarde în ceea ce privește calitatea lucrărilor. Elementele unice sunt adâncimea de lucru începând de la doi centimetri și tăierea completă cu implementul cu gheare tip „labă de gâscă”. Datorită tăierii plane, operatorul poate tăia și separa cu precizie rădăcinile și masa de frunze, ceea ce asigură uscarea rapidă a acestora. Lucrările cu tăiere plană economisesc carburant, reduc evaporarea apei din sol și uzura.

Compania bavareză Treffler Maschinenbau GmbH & Co KG datează din secolul al XVII-lea. După preluarea de către Paul Treffler, fostul atelier de fierărie a devenit o companie modernă pe parcursul câtorva decenii. Aceasta are ca domenii de activitate ingineria mecanică, construcțiile metalice, producție mecanică (frezare CNC / prelucrări la strunguri CNC / măsurare CNC / frezare 3D) și tehnologia de acoperire.

În 2003, au fost adăugate produse proprii în contractele de producție pentru producători bine-cunoscuți. Grapa cu dinți de precizie Treffler a fost primul produs introdus. Portofoliul a crescut apoi cu produse ale diviziei de tehnologie agricolă. Au urmat cultivatorul cu dinți de precizie Treffler, grapa cu dinți-arc de precizie Treffler și tocătorul Treffler. În cele din urmă, au fost adăugate rolele de tăiere Treffler și componente pentru semănătoarea Treffler.

Produsele sunt dezvoltate conform cerințelor fermierilor care fac agricultură ecologică și convențională.

În 2015, la gama de produse interne a fost adăugată moara „Mühlomat”. Aceasta asigură o măcinare unică a boabelor, cu obținerea făinii integrale și a făinii albe, a mirodeniilor și a ierburilor. Un amănunt deosebit este încălzirea ușoară a materialului de măcinat, care asigură calitatea produsului.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003